Vrijwillig(st)ers

Dit jaar is het de 32ste editie van PLAZEY. 

Al 31 jaar hebben we ons succes, vlotte verloop en fantastische sfeer te danken aan de vele vrijwilligers die komen helpen op het festival. 

Ook dit jaar kunnen we de vele helpende handen gebruiken op het festival. 
Waarvoor? 

  • Helpen achter de bar: Pintjes tappen, frisdrank uitschenken, sta jij graag achter de toog? Dan kunnen we jouw hulp zeker gebruiken achter de bar. We delen het weekend op in meerdere shiften van 3u, je kan één of meerdere shiften opnemen, alle hulp is welkom. 
  • Rondlopende info held(in): Ben je een vlotte prater? Help je graag andere festivalbezoekers? De rondlopende info held(in) is er om iedereen die de weg kwijt is, info nodig heeft, vragen heeft over het programma verder te helpen. Met de gele T-shirt val je extra op en kan je op elk moment ergens op het terrein tegengehouden worden met allerlei vragen.  
  • ADL vrijwillig(st)er: Als ADL vrijwillig(st)er ben jij er om personen met een beperking te helpen op en van/naar het festivalterrein. Het verzorgen van de navette tussen de metro-station en het festivalterrein, instaan van hulp voor personen met een beperking op het festivalterrein, enz… Een liefdevolle beleving. 
  • Netheid beheer: Als netheid beheerder sta je in om de tafels en het terrein proper te houden. Vuilzakken leegmaken, bezoekers informeren over waar het vuilnis naartoe moet enz… Het festival gaat door in één van de mooiste parken van Brussel, dankzij jou inzet wordt het park na het festival ook proper achter gelaten. 
  • Backstage ondersteuning: Heb jij oog voor detail, kan jij elke plek omtoveren tot gezellige rustplek? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Als backstage ondersteuning zorg je ervoor dat de artiesten in alle gezelligheid tot rust kunnen komen. 

 

Via dit formuliertje kan je je kandidaat stellen om één of meerdere shiften op te nemen. We contacteren jullie dan met een voorstel van planning waarop je alsnog wijzigingen kan doorgeven.